Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Medlemsmøte torsdag 2. november kl 11.00 til 15.10

november 2, 2023 @ 11:00 am - 3:30 pm

Vi ønsker å invitere deg til vårt neste medlemsmøte i Vestfold IT-Arena som blir avholdt hos Capgemini i Sandefjord. Temaet for dagen er «Mangfoldsledelse».

Unicus er et annerledes IT selskap, og det som gjør oss annerledes er at alle konsulentene har asperger/ASD. Til tross for at mange med asperger/ASD har høy IT-kompetanse faller en veldig stor andel utenfor arbeidslivet. Vi har siden 2009 jobbet med å bringe personer med ASD/Asperger fra et utenforskap til fast jobb – og vi er nå nesten 500 IT-konsulenter i 14 land. Christian Ursin-Holm, CEO Unicus Norge, vil dele litt av detdei har lært fra dette, hvordan man kan jobbe med ansatte som ikke er helt A4 og hvorfor det er relevant for alle som er på jakt etter dyktige ansatte.

Eskil Domben har et drivende engasjement rundt framtidens kompetanser 21st century skills, også kalt «key competence». Sammen med Geir Sollid og Terje Kolderup har han utviklet GET Academy, en utdanning som kun fokuserer på 21st century skills og it-utvikling. Den er sterkt ferdighetsbasert. Hans foredrag tar for seg sentral tematikk innenfor «21st century».

Jakob Løvstad er sivilingeniør i datateknikk med forskningserfaring fra NTNU innen systemutvikling/ytelsesvurdering, og har også en profesjonsgrad i psykologi. I tillegg har han vært profesjonell MMA-utøver og var landslagssjef for Norge frem til 2015. Nå jobber han som CTO/CAO for Seema/Diversity Index med fokus på datadrevet analyse av og arbeid med mangfold i organisasjoner. Jakob kommer til å snakke om forståelse av mangfold på et konseptuelt nivå, hvordan man jobber datadrevet for å analysere mangfoldets effekt på KPI’er og hvordan man kan skape endring med tanke på verdiskaping. Her blir det alt fra det overordnede teoretiske til det statistiske og datatekniske.

Dette blir et spennende program, så håper dere har lyst og anledning til å delta. MELD DERE PÅ!

Detaljer

Dato:
november 2, 2023
Tid
11:00 am - 3:30 pm