Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Medlemsmøte og årsmøte onsdag 7. juni 2023

juni 7, 2023 @ 11:15 am - 10:00 pm

Som tidligere informert kommer vårt neste medlemsmøte og årsmøte til å finne sted i Tønsberg onsdag 7. juni.
Og således ønsker vi  å invitere deg til vårt neste medlemsmøte og årsmøte i Vestfold IT-Arena som blir avholdt hos Slottsfjellmuseet i Tønsberg

Vi har en spennende agenda med aktuelle og interessante temaer.

IT og bærekraft er veldig i vinden om dagen og vi får sustainability advisor Hanna Zakariassen fra ATEA  til å snakke om temaet.  Et veldig aktuelt tema – Innen 2025 vil 50 % av alle CIOs ha KPI’er knyttet til bærekraft for IT, iflg. Gartner. Hva kan du som IT-leder ta kontroll over og hvilke tiltak monner mest?

ChatGPT er på alles lepper – hva er det egentlig og er dette en mulighet eller en trussel. SopraSteria har dypdykket og Christian Lehre vil berike oss med sin kunnskap. Etter dette innlegget vil dere få forsøkt dere i praksis og Bølgen Media ved Hortsy Waldmann vil fasilitere en kort workshop i ChatGPT.

«In a world where the use of bots, algorithms and general AI has become the norm, what effect is the digitalised and automated world having on us as humans? And how can we both prepare for the digital world and learn to work alongside it?» Pellegrino Riccardi ha en noe annen innfallsvinkel på vår IT-verden og kommer med sine interessante betraktninger.

I etterkant av vårt medlemsmøte avholdes vårt årsmøte. Når årsmøte er over begir vi oss til FOYN på bryggen i Tønsberg der det både vil bli vinsmaking med Pål Atle Skjervengen  og en 3 retters middag med godt tilbehør.

Dette blir et spennende program, så håper dere har lyst og anledning til å delta. MELD DERE PÅ!

Påmelding kan skje både på FB og på e-post ti mikkel@vestfolditarena.no innen fredag 2. juni. Hvis dere melder dere på via FB så antas det automatisk at dere deltar på hele programmet. Hvis dere kun skal delta på deler av programmet så er det fint med en e-post som angir om dere skal ha lunsj og middag og om dere ønsker deltakelse på vinsmakingen. Hvis noen har matallergi er det fint om dette også angis.
Jeg håper vi sees onsdag 7. juni. Om det skulle være noen spørsmål, så ta kontakt med meg.

Detaljer

Dato:
juni 7, 2023
Tid
11:15 am - 10:00 pm