Medlemsmøte og årsmøte onsdag 10. april på Scandic Park Hotell i Sandefjord

Medlemsmøte og årsmøte onsdag 10. april på Scandic Park Hotell i Sandefjord

Publisert av

Vestfold IT-Arena inviterer til medlemsmøte og årsmøte rett over påske – 10. april 20204. Stedet vi skal ha møte er på Scandic Park Hotell i Sandefjord. Vi starter med lunsj kl 11.30 og registrering kan gjøres fra kl 11.00.
Det endelige programmet vil sendes ut når det er helt klart, men vi kan røpe at det blir en innholdsrik dag med bl.a. følgende:

  • En fra Bouvet vil ta fortelle om deres reise i implementering av Microsoft 365 Copilot, deres erfaringer og hvordan de har tatt det i bruk. De viser live demo på konkrete bruksområder
  • En fra Digital Norway vil fortelle om hva som opptar dem om dagen og snakke litt om EU prosjektet Nemonoor.
  • Gartner vil presentere trende for 2024 og fremover
  • Avslutningsvis får vi et  fremtidspositivt foredrag om Mars, Elon Musk, Bærekraft, infrastruktur, AI, fremtiden av Alex Rosén.

Det vil i år tradisjonen tro bli avholdt en middag etter selve medlemsmøte/årsmøte. Vi inntar en bedre middag i Parks gode restaurant. Det vil bli servert drikke etter ønske, så egentransport fra arrangementet tilrådes ikke.
Dette blir en spennende dag så hold allerede nå av datoen. Meld dere gjerne på med en gang til meg på e-post mikkel@vestfolditarena.no eller på arrangementet på vår lukkede Facebookgruppe (blir lagt ut i løpet av dagen). Når dere melder dere på så angi om dere skal være med på middag på kvelden og om eventuelle allergier. Endelig påmeldingsfrist er 2. april.
Styret ønsker dere hjertelig til stede og jeg ser frem til å treffe dere alle igjen til en innholdsrik dag og kveld!

Kategorisert i:

Skrevet av mikkel