Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Medlemsmøte torsdag 24. mars hos Oslofjord Convention Center

mars 24 @ 11:30 am - 4:00 pm

En liten påminnelse om vårt medlemsmøte torsdag om en uke. Mange er påmeldt, men vi håper på mange flere. Dette er en gylden anledning til å treffe og høre flere spennende og interessante foredragsholdere samt å se det flotte  anlegget til Oslofjord Convention Center. Dere vil møte:

Eirik Solheim fra NRK Beta

Eirik er en av NRKs mest ettertraktede foredragsholdere og reiser med foredrag både i inn- og utland. Han er engasjert og binder sitt publikum. Han tar for seg smarhusteknologi og inviterer deg hjem til seg.

Bjørn Christian Spieler fra Motkraft

Bjørn Christian startet Motkraft sammen med Anders Hagnæss Rodem i fjor høst. Siden lanseringen i oktober 2021 har bedriften økt fra 3 til 22 medarbeidere og solgt strøm for over 100 millioner kroner. Vi får høre Bjørn Christian fortelle om denne reisen og deres målsetting og litt om teknologi.

Henning Lauridsen fra Eiendom Norge

Eiendom Norge er bransjeforeningen for eiendomsmeglerforetakene og har 72 medlemsbedrifter som står for 98% av alle eiendomstransaksjoner i Norge. Henning er adm.dir. i Eiendom Norge og kommer fra topplederjobb i NBBL. Henning vil se ppå scenrarier om hvor meglerbransjen går i lys av de teknologiske muligheter som nå finnes  og med utfordringer fra «online» meglere o.l.

 

I tillegg vil dere få en liten innføring i våre medlemmer OCC og Cloudberries. Dette blir en spennende dag tettpakket med interessant stoff så MELD DERE PÅ NÅ!

 

Husk påmelding i løpet av morgendagen (og aller senest mandag) med e-post til meg eller på vår FB-side!

 

Velkommen til medlemsmøte om en uke!

Detaljer

Dato:
mars 24
Tid
11:30 am - 4:00 pm