Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Medlemsmøte: Informasjon – se under!

november 9, 2016 @ 8:00 am - 12:00 pm

Vi ønsker å invitere deg til vårt neste møte i Vestfold IT-Arena som blir avholdt i helt nye og flotte lokaler hos PwC.
Nettskyene har kommet for å bli! Til tross for skepsis blant mange brukere øker både antall leverandører og omfanget av skytjenester. De fleste av oss har brukt nettskyen lenge allerede, men snakker vi om den samme skyen? Bruk av standardiserte skytjenester vil ha påvirkning på hvordan man gjør innkjøp, drifter og driver support av tjenestene til brukerne! 20 års fartstid både fra kunde- og leverandørsiden har gitt løsningsrådgiver Stig Rakke hos Crayon en kunnskapsbase. Hans erfaringer vil bli oss til del.
Moss kommune har drevet nybrottsarbeid ved å være blant de aller første i offentlig sektor legge store deler av sin it-plattform ”ut i skyene”. IKT Koordinator i Moss Kommune, Bjarne Blom, deler med oss sine erfaringer og kommunens planer videre!
Det er mange ting å tenke på ved inngåelse av IKT avtaler generelt og skytjenester spesielt. Med bakgrunn fra Difi (Direktoratet for IKT og Forvaltning) med ansvar for forvaltning og videreutvikling av SSA (Statens Standardavtaler for kjøp av IKT og konsulenttjenester), deltakelse i faggruppe for IKT-kontrakter i Dataforeningen samt strategisk og operativ erfaring fra både kunde- og leverandørsiden vil Bent Syversen fra PwC dele med oss hva som er viktig ved inngåelse av slike skytjenestekontrakter.

Håer å se dere til fagelig påfyll og nyttig oh hyggelig mingling!

Detaljer

Dato:
november 9, 2016
Tid
8:00 am - 12:00 pm