Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Heldigitalt medlemsmøte på TEAMS – 11. mars kl 13.00 til 15.30

mars 11, 2021 @ 1:00 pm - 3:30 pm

Den 11. mars har vi gleden av å invitere til Vestfold IT-Arenas første heldigitale medlemsmøte på TEAMS. Vi starter kl. 13.00 og er ferdige til kl. 15.30.
Det blir et spennende og variert program for dette medlemsmøte. Spennet går fra programvareutvikling (overordnet) via IOT, cloud og 5G  til digitalisering av Norge og teknologitrender for 2021.

Vi har igjen vært så heldige at vi har fått Espen Johansen, Produktdirektør for sikkerhet i Visma, til å dele sin kunnskap med oss. Hans hovedfokus denne gangen vil være programvareutvikling i Visma der han vil forene sikkerhet og DevOps samt ta for seg kontrollmekanismene og mekanismene som Visma bruker for å stimulere til innovasjon.

Representanter fra Telenor, Jon Petter Andersen og Mette Kristine Kanestrøm, forteller om muligheter gjennom Internet of Things plattformen til Telenor, cloud computing og 5G.

Liv Dingsør som er daglig leder i DigitalNorway vil fortelle oss om hvordan DigitalNorway skal spille en rolle i å øke farten på digitaliseringen i norsk næringsliv. Dingsør vil snakke om livslang læring og andre målsettinger for DigitalNorway og deres prosjekter.

Til slutt i denne medlemsseansen på TEAMS vil Philip Christensen dra oss gjennom Gartners analyse av de strategiske teknologitrendene for 2021.

Jeg. Håper dere vil delta på denne spennende seansen på TEAMS!   Meld dere på til meg nå eller senest innen 8. mars via e-post: mikkel@vestfolditarena.no  eller på vår FB side (se vedlagte invitasjon/program).

Detaljer

Dato:
mars 11, 2021
Tid
1:00 pm - 3:30 pm

Sted

TEAMS

Arrangør

Vestfold IT-Arena